Suske en Wiske Stripverhaaltjes Avi Leesniveau 2

Bundel met vier in lengte variërende stripverhalen met tekstballonnetjes voor beginnende lezers over de jonge Suske en Wiske (afgebeeld als zesjarigen). De teksten zijn gezet in een grote schreefloze letter, en sluiten qua woordgebruik en zinslengte goed aan bij het beoogde leesniveau, AVI-E3. Per bladzijde drie tot vijf afbeeldingen in wisselende formaten. De helder gekleurde illustraties zijn gebaseerd op de stijl van Willy Vandersteen. De tekeningen van de personen tonen veel emoties en geven hun drukke bewegingen heel plastisch weer. De bijbehorende teksten zijn simpel en niet bepaald flitsend. Een boek waarin bekende stripfiguren eenvoudige kinderactiviteiten ondernemen (de hond in bad doen, met een roeiboot varen, in de tuin werken en naar het strand gaan). Oefenstof voor beginnende lezers. De serie ‘Junior Suske en Wiske’ bevat meerdere delen.

The Lego Technic Idea Book : Wheeled Wonders

The LEGO® Technic Idea Book: Wheeled Wonders is a collection of hundreds of mechanisms for cars, trucks, motorcycles, and other vehicles that you can build based on their pictures alone. Each project uses color-coded pieces and is photographed from multiple angles, making it easy to see how the models are assembled without the need for step-by-step instructions. Every model illustrates a different principle, concept, or mechanism that will inspire your own original creations. You're encouraged to use these elements as building blocks to create your own masterpieces

Natuurkunde Eenvoudig Uitgelegd

In een vertellende aanpak worden kernbegrippen uit de natuurkunde zoals massa, zwaartekracht, aardrotatie, kracht en beweging, luchtdruk en vacuum in onderlinge samenhang belicht. Daarbij spelen gedachte-experimenten en kleine proefjes een illustratieve rol en laten deze de lezer meedenken. In de tekst worden geen formules of berekeningen gebruikt, zodat ook de jongsten uit de doelgroep de redeneringen kunnen volgen. In een uitleidende verklarende woordenlijst van vijftien pagina's worden de relaties wel rekenkundig beschreven en toegelicht, appellerend aan oudere en rekenvaardige kinderen in de doelgroep. De lezers worden op uitnodigende en enthousiasmerende manier door de auteur toegesproken; in de zinnen is daarbij geen sprake van versimpeling van structuur en woordkeus. Kinderen worden regelmatig via kaders als 'Probeer het uit' en 'In het doe-museum' uitgenodigd experimenten te doen. Functionele kleurentekeningen ondersteunen de teksten. Jammer dat de meer inspiratieve Duitse titel 'Mit Einstein im Fahrstul' niet is overgenomen. Door combinatie van wetenschappers en hun ideeen van Oudheid tot de 20e eeuw inspirerend voor de doelgroep en passend bij de huidige aandacht voor wetenschap in basisscholen.

Mijn Groot Woordenboek Engels

Dit grote kijkwoordenboek Nederlands-Engels bevat ruim duizend, alfabetisch gerangschikte, woorden (elf tot veertien per pagina). Naast het Nederlandse woord staat steeds het Engelse woord, soms met een kleine kleurenillustratie. Daaronder staan een, twee of drie Nederlandse zinnen waarin het woord wordt gebruikt (met de Engelse vertaling). Aan sommige begrippen (dieren, meubels) wordt een gehele pagina gewijd. Aan de zijkant van elke pagina staat het alfabet, met in kleur de letter van de desbetreffende pagina. Een index Engels-Nederlands staat achter in het boek. Op de schutbladen staan tekeningen van de vier jaargetijden, met daaronder de Nederlandse en Engelse term voor het jaargetijde. Onduidelijk is waarop de keuze van de begrippen berust (en sommige begrippen zijn niet meer van deze tijd). De illustraties zijn ouderwets en zijn soms ook gedateerd. Ook de zinnen zijn niet altijd aangepast aan kinderen van deze tijd (‘een minuut is een tijdmaat’, ‘wij meten het lint om zijn lengte te kennen’). Het woordenboek is wel bruikbaar, maar het had wel aangepast mogen worden aan de huidige leefwereld van het kind. Inhoudelijk vrijwel ongewijzigde herdruk met nieuw omslag. Er is ook een Franse equivalent*. Onder begeleiding te gebruiken met kinderen van ca. 8 t/m 12 jaar.

Ik Ontdek de Sterrrenhemel

Dit handboek is perfect als je de nachtelijke hemel wilt ontdekken en leren kennen. Je vindt in dit boek gedetailleerde informatie, weetjes en nauwkeurige tekeningen van de zon, de maan, de planeten, de sterren, melkwegstelsels enzovoort, zodat je ze allemaal kunt herkennen en benoemen. Leer hoe je kaarten van de sterrenhemel gebruikt, hoe je de planeten kunt vinden en hoe je de zon op een veilige manier kunt bestuderen. Bovendien is er overal ruimte vrijgelaten om je waarnemingen op te schrijven en een foto op te plakken. Zo wordt dit boek een ware bron van informatie die je zelf hebt verzameld tijdens je nachtelijke observaties van de ruimte.

Contact Us

L.G. Smith Boulevard 126
Oranjestad Aruba
+(297) 582-3434
Mobile: +(297) 592-5135
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

About Us

AFM Aruba's mission is to enrich the quality of life by providing quality music with unique appealing educational information delivered professionally within every 20 minutes .

To Inspire, Motivate and Educate people all over the world.  To serve an audience who strives for a better educated world. To get people all over inspired, educated and motivated. By offering quality inspiration, music, positive messages and educative shows.

Quote

  • To inspire, to motivate, to educate! ''